Aspectul natural.

La nicio altă fereastrã nu veți mai putea găsi aspectul deosebit, foarte elegant, modern, cald și natural pe care îl conferă lemnul.

Durata de viață.

Tehnologia de stratificare a lemnului, toate etapele parcurse de acesta de la copac până la fereastră, precum și finisajele de calitate duc durata de viață a tâmplăriei din lemn stratificat la aproximativ 50 ani.

Etanșeitatea ramei.

Apa nu pătrunde prin fereastră în interior, chiar și la ploi cu debite foarte mari. Rama de lemn este echipată cu cel mai performant sistem de scurgere în exterior al infiltrațiilor de apă, prin lăcrimar – picurător din aluminiu eloxat montat în tocul inferior.

Calitatea finisajului.

Lacurile nu se exfoliază, nu se decolorează. Tâmplăria NU necesită lăcuiri, vopsiri sezoniere, durata de viață a finisajului fiind foarte mare, după care se pot refinisa profesional la fața locului sau în vopsitorie. Finisajele sunt speciale pentru exterior, ecologice, hidrodiluabile foarte rezistente la apă și expunere la soare, puteti opta pentru finisaje de exterior personalizate, deosebite.

Bariera termică.

Ramele foarte groase (68mm), masive, asigură o barieră termică totală. Indiferent de temperatura din exterior, în interior ramele păstrează temperatura camerei.

Etanșarea maximă.

Toate garniturile folosite sunt garnituri speciale pentru lemn stratificat, din EPDM, autoadezive sau aplicate, foarte ușor de schimbat și care nu îngheață indiferent de temperatura din exterior(10 ani garanție).

Ramele solide.

Ramele foarte solide permit, opțional, montarea unui geam termoizolator foarte performant. Geamul termoizolator poate atinge o grosime de până la 32 mm, chiar și cu 3 foi de geam de 6 mm grosime fiecare.

Deformarea minimă.

Tehnologia de stratificare a profilelor împiedică deformarea ferestrelor în timp. Forțele care acționează în sensul deformării se anulează reciproc.

Feroneria performantă.

Ferestrele sunt echipate cu feronerii moderne, foarte performante. Opțional, sunt disponibile sisteme oscilo-batante cu reglaj tridimensional, foarte rezistente, care asigură o funcționare perfectă în timp (10 ani garanție).

Adezivii performanți.

Încheierea și stratificarea ramelor sunt realizate cu adezivi din grupa de solicitări D4. Adezivii folosiți sunt rezistenți la apă și la temperaturi cuprinse între -40 și +40 grade Celsius.

Izolarea fonică.

Izolarea fonică performantă este datorată în special fixării geamului pe garnituri tip EPDM, garnituri poroase și foarte moi, cu capacitate mare de absorbție a zgomotului.

Potențialul tehnic constructiv.

În comparație cu alte sisteme de tâmplărie(AL sau PVC), lemnul stratificat poate fi folosit în construcția de structuri complexe, solide, portante, integral din lemn și sticlă, fără a fi necesară folosirea altor structuri metalice suplimentare pentru ramforsare.